Wie ben ik?

Like

Mijn naam is Priscilla Bouwman; echtgenote, moeder van 2 geweldige tieners, dansdocent, leerkracht in het basisonderwijs, NLP Master (kinder)coach en enthousiaste handpanmuzikant. Allemaal rollen die de meest belangrijke facetten van mijn leven weergeven; een leven dat ik zelf zo heb ingericht en waar ik me enorm gelukkig bij voel.

Maar het gaat niet om mij! Het gaat om jou en hoe ik jou en/of jouw kind/leerling van dienst kan zijn om de beste versie van zichzelf te zijn en daarin te blijven ontwikkelen want groei stopt nooit.

Ik ben ervan overtuigd dat niemand ‘stuk’ is en dus ‘gefixed’ hoeft te worden. Ik transformeer geen levens, ik breng geen veranderingen aan. De enige die dat namelijk kan doen, dat ben jij of is het kind ZELF.

Handreikingen en ervaringen op maat is wat ik kan bieden. Met overweldigend positief effect, ja. Maar altijd op basis van vrije wil altijd zodanig dat jij en/of je kind/leerling er op korte termijn zelf mee uit de voeten kan. Is dat niet waar het leven om draait? Om te kiezen welke verandering jij zou willen aanbrengen en dat zelf toe te passen? En natuurlijk mag je daarbij om hulp vragen; dat is juist een vorm van lef. Jij neemt het heft in handen en/of je biedt je kind om zelf de touwtjes in handen te hebben als het gaat om emoties, rust en zelfontplooiing.

Is het waar dat NLP coaching werkt?

Is het waar dat meditatie werkt?

Het eerlijke antwoord is dat ik lang geleden gestopt ben om mezelf af te vragen of het waar is. Ik vraag me liever af of het nuttig is? Alles wat ik andere mensen bied, heb ik zelf uitgebreid getest (soms eerder ondergaan?) op het positieve effect en daarmee het nut. Voor mij; en ik pluk er iedere dag de vruchten van. Daarna zag ik duidelijk ook het positieve effect dat het had op vele, vele anderen; jong en ouder. Daarmee is de vraag ‘is het waar’ voor mij totaal irrelevant geworden.

Maar geloof me vooral niet op mijn woord en test het zelf door het te ervaren!

Mail naar info@jouwvlindereffect voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of deel mijn gegevens met iemand dit hier baat bij kan hebben.

Op jouw mooie leven en op dat van jouw kind/leerling!

Hartelijke groeten,

Priscilla

Like
Deze blog delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.